6.9.2024
2
min. czytać

Jak robić interesy z Chinami?

Prowadzenie interesów z Chinami od zera jest trudnym procesem, zwłaszcza dla tych, którzy dopiero zaczynają. Poniżej znajdziesz instrukcje krok po kroku dotyczące organizacji wszystkich etapów. Po jego przestudiowaniu na pewno zyskasz dla siebie praktyczne korzyści.

Krok pierwszy: wybierz niszę

Dla początkujących w branży produktowej pierwszym trudnym zadaniem jest wybór niszy produktowej. Na tym etapie wielu popełnia błędy i drenuje budżet, pozostając na końcu z niesprzedanym towarem pod ręką. Aby temu zapobiec, należy podzielić wybór produktów na trzy etapy: Wybór obiecujących produktów, Ich testowanie. Wybór i zakup produktów, na które jest popyt. Jeśli mówimy o produktach wysokomarżowych, to na w pierwszym etapie warto rozważyć od trzech do pięciu kategorii, z których każda powinna zawierać tę samą liczbę towarów. W ten sposób wybierana jest niewielka liczba rzeczy, które sprzedają się lepiej niż inne. Jeśli zastanawiasz się jak otworzyć biznes z Chinami, aby pracować w określonej branży i mieć szeroki asortyment, musisz wziąć pod uwagę nie tylko obecną popularność, ale także rozważyć perspektywę popytu w przyszłości.

Ось кілька варіантів товарів, які завжди будуть актуальні:
  1. Будівельні матеріали. Люди завжди будуть будувати будинки та робити ремонти, тому дана категорія товарів ніколи не втратить актуальності.
  2. Комплектуючі для автомобілів та запчастини. З кожним роком кількість автомобілів лише зростає, і, незалежно від якісності авто, рано чи пізно деякі деталі буде потрібно замінити. Тому сфера автомобільних запчастин також завжди буде затребувана. Єдине — вам треба добре розбиратися в машинах, знати, які запчастини користуються попитом, які автомобілі часто ламаються, і що саме в них потребує заміни.
  3. Дитячі іграшки. Це ще один приклад затребуваної ніші. Потрібно лише пам'ятати, що щороку на ринок виходять новинки, і в дитячих іграшках є свої тренди. Якщо ж ви не хочете продавати так звані "товари-одноденки", придивіться до класики, яка завжди буде популярною (ляльки, машинки, різні конструктори та пазли).

Щоб почати бізнес з Китаєм, ознайомитися з різними нішами та дізнатися, що зараз у тренді, використовуйте Google.Trends. Це ефективний інструмент для аналізу попиту на різні групи товарів.

Крок другий: оберіть бізнес модель

Одне із важливих питань — як побудувати бізнес з Китаєм, а саме — яку бізнес-модель обрати? Існують кілька варіантів. Поговоримо про їх плюси й мінуси.

  1. Дропшиппінг — це продаж товарів шляхом посередництва між продавцем та кінцевим покупцем. Завдання дропшиппера полягає в тому, щоб знайти клієнта, для якого він замовить конкретний товар у постачальника (продавця). При цьому сам клієнт може і не знати про наявність третіх осіб у вашій угоді.
  2. Основний плюс полягає в тому, що вам не потрібно вкладати власні кошти у закупівлю товару. Цей варіант дуже привабливий для тих, у кого немає стартового капіталу.
  3. Нюанси, з якими можна зіткнутися у роботі, — це проблеми з постачальником: затримка відправлення, низька якість товару, брак, або навіть шахрайство, якщо ви співпрацюєте вперше. У цьому випадку всі ризики бере на себе дропшиппер.
  4. Продаж власного товару. Ця модель передбачає закупівлю готових товарів або їх виготовлення на замовлення.

Крок третій: займіться пошуком постачальників

Знайти постачальника в Китаї для новачка — це справжній квест. Ми спеціально написали цю покрокову інструкцію щодо організації всіх процесів для відкриття свого бізнесу, щоб ви розуміли, скільки важливих дрібниць та нюансів слід знати та враховувати. Наполегливо рекомендуємо довірити вибір постачальника та замовлення товарів професіоналам.

INNE aktualności
left arrow
right arrow
Czym jest Lorem Ipsum?
11.10.2024
|
time ico
60
min. czytać
WIĘCEJ
Rozwój biznesu w dobie globalizacji
10.10.2024
|
time ico
180
min. czytać
WIĘCEJ
Jak robić interesy z Chinami?
6.9.2024
|
time ico
2
min. czytać
WIĘCEJ
Et Sed Et Adipiscing
3.9.2024
|
time ico
4
min. czytać
WIĘCEJ
Magna Adipiscing Et Ipsum
3.9.2024
|
time ico
2.5
min. czytać
WIĘCEJ
Labore Lorem Sit Sit
3.9.2024
|
time ico
5
min. czytać
WIĘCEJ
Adipiscing Consectetur Do Amet
3.9.2024
|
time ico
3
min. czytać
WIĘCEJ
Ipsum Elit
1.9.2024
|
time ico
1.5
min. czytać
WIĘCEJ
Porozmawiajmy
Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz wiedziećwięcej o naszych usługach, skontaktuj się z nami.
Dziękujemy za Twoją prośbę!
Wystąpił błąd podczas przesyłania formularza. Spróbuj ponownie.